1 Ocak 2012 Pazar

L'Oreal Absolut Repair Saç Maskesi

Bugün başka bir saç maskesi tanıtacağım sizlere. L'Oreal'den Absolut Repair:
Vaatleri: Çok kuru ve adından da anlaşılabileceği gibi yıpranmış saçlar için formüle edilmiş bir bakım maskesi. Saçı derinlemesine besler, canlandırır, parlaklık verir, nem ile doldurur, saten yumuşaklığında ve sağlıklı saçlar bırakır.

Kullanım: Şampuanla yıkanan ve durulanan saçlardaki ıslaklık bir havlu yardımıyla alındıktan sonra saça sürülür (saç diplerine sürmeyin), 2-3 dk beklenip daha sonra bol suyla durulanır, ancak ben daha uzun süre saçımda tutuyorum (burada bir parantez açmak istedim, saçın durulanması çok önemli bir mevzu, saçta asla şampuan, krem vs kalıntısı kalmamalı. Bu kalıntılar kepek, yağ gibi bir sürü saç sorununa yol açıyor. Peki saçımızı ne kadar süreyle durulamalıyız? Basit bir formül var, şampuan saçınızda ne kadar süre kaldıysa onun 3 katı süre ile saçınızı durulamalısınız).

Vaatlerinin hemen hemen hepsini yerine getirdiğini söyleyebilirim. Parlaklık, nem, yumuşaklık daha ilk kullanımında görebileceğiniz özellikler. "Repair-onarım" kısmında ise saç uçlarımda belki de verdiği yumuşaklıktan, nemden kaynaklanan daha az kırılma gözlemledim. Sonuçta daha hiçbir ürün kırılan saç uçlarını eski haline getirmeyi vaat edemiyor. Anca yenilerinin oluşmasını engelleyebilirler. Bu ürün de bence bunu beceriyor. Ayrıca saçı ağırlaştırmıyor, yağlandırmıyor. Fön çekerken kuaför bile farketmişti saçımdaki yumuşaklığı ve saçıma ne kullandığımı sormuştu.

Ancak bence fiyatı çok pahalı. Ben kuaförlerden bu tür ürünleri asla almıyorum, onların ne denli kazıkçı olduğunu biliyorum. Ankaralılar bilir İlkiz Sokak'ta kuaför malzemeleri satan bir sürü dükkan var. Orada bu ürün yanlış hatırlamıyorsam 40-50 TL civarı. Orda bile pahalı yani. Evet güzel bir ürün ama madem bu kadar para veriyorum, yeni ürünler de denemeliyim, belki daha iyisini bulurum (ve hemen sizinle paylaşırım). 

6 yorum:

  1. ilkiz sokak normalden daha da pahalı canım.. :(

    YanıtlaSil
  2. Aaaa çok şaşırdım, acaba ben mi iyi pazarlık ediyorum? :P

    YanıtlaSil
  3. gerçekten on numara bi ürün çok uzun süre kullandım saçlarım sarı ve yanmıstı bi ürünün bu kadar onarıcı olabilicegi beni çok şaşırttı ..

    YanıtlaSil
  4. tavsiyeleriniz ile kullanmaya başladım gerçekten mükemmel bir ürün
    saçlarımı erkek gibi kestirmeyi bile düşünmüştüm. saçlarım bu maske ile inanılmaz derecede toparlandı. Yaşadığım yerde kuaför ya da kozmetik mağazası olmadığı için internetten aldım, önceleri çok uygundu sanırım bütün ürünlere zam gelmiş. Ürünlere buradan ulaşabilirsiniz Loreal Absolut Repair Cellular

    YanıtlaSil
  5. Benm kuaförüm önermişti iki yıldır kullanıyorum ve diplerine de az miktarda sürüyorum dökülme yağlanma Vs yaşamadım kuaförüm de bana yaparken diplerine sürmüştü çok memnunum şu an lipidium kullanıyorum ciddi anlamda pahalı ama müthiş bi ürün

    YanıtlaSil
  6. 3 katı suyla durulamanız korkunç geliyor kulağıma.su bu kadar kıymetliyken.durulandığı anlaşılır zaten 3 misli su harcamayın lütfen��

    YanıtlaSil