8 Ocak 2012 Pazar

Uni Face Pad (Yağlı Ciltler İçin)

Bugün size hem makyaj çıkaran, hem de peeling yapan bir ped tanıtacağım.

UNİ markası bu amaçla 2 ayrı ürün çıkarmış. Biri normal/kuru ciltler için olan, mavi renkli ürün. Aloe vera ve papatya özleri içeriyor. Benim tanıtacağım ise üstteki sarı olan. Greyfurt özlü, yağlı ciltler için. Bir kutuda toplam 40 adet ped var.

Vaatleri: İçerdiği salisilik asit ve greyfurt sayesinde, sivilceli, problemli, yağlı ciltlerin temizliğinde ve parlaklığın giderilmesinde ferahlık veren çift taraflı, nemli yüz bakım pedleri. Greyfurt cildi yağ ve bakterilerden arındırır, canlandırır. Salisilik asit gözenekleri derinlemesine temizler ve sıkılaştırır.

Kullanım: Peeling yüzeyi ile cilde dairesel hareketlerle masaj etkisi oluşturur. Diğer yumuşak yüzeyin emici özelliği ile kirlerin ve yağların uzaklaştırılmasını sağlar.

Kağıt üzerinde mükemmel görünüyor, peki ya gerçekte? Bahsedildiği gibi ürünün 2 tarafı, 2 farklı amaç için tasarlanmış. Bir taraf peeling için, bir taraf da makyaj temizleme için. Peeling için olan tarafı resmen keçe gibi. Keçeyi hafif ıslatıp yüzünüze sürdüğünüzü düşünün. Bilmiyorum belki ıslanan keçe bu pedlerden daha yumuşaktır...Bu pedler yüzü çizmekten, tahriş etmekten başka hiçbir işe yaramıyor, kaldı ki peeling yapacaklarmış (!). Peelingden kasıtları yüzü tıraşlamaksa evet doğru.
Gelelim öbür yumuşak, makyaj temizleyen tarafa. O taraf bile yumuşak değil bir kere. Ayrıca ürün bence yeterince nemli değil, dolayısıyla bu derecede kuru bir ürün makyaj falan çıkaramaz, ki çıkaramıyor da.
Zaten saçmalık şurdaki, ürünün 2 tarafında da aynı özler var, ama sen bir tarafıyla peeling yapın, bir tarafıyla da makyaj temizleyin diyorsun. Saçma...
Ben bu ürünü çöpe atmadan önce size de haber vereyim dedim ki, paranızı (7-8 TL de olsa) çöpe atmayasanız.
Çoook vasat bir ürün, yüzünüze bu kötülüğü yapmayın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder