19 Ekim 2013 Cumartesi

Son Dönemlerde Kullandığım Şampuanlar - 2

1- Loreal Elseve Nem Kolajen (resimler biraz karanlık çıkmış, kusura bakmayın):



İddiaları:


Maalesef saça nem kazandırma özelliğini asla göremedim. Nemi geçtim, saçımı da saç diplerimi de kuruttu resmen. Bir daha almam.

2-Kiehl's Çay Ağacı Yağı Şampuanı


İçeriği:

Kına Kına Ağacı 
Kına Kına Ağacı, Güney Amerika, Java ve Hindistan'da bulunan, Linneci cinsindeki ağacın kabuklarından elde edilir. Özellikle sorunlu cilt üzerindeki tazeleyici ve soğutucu etkileri ile bilinmektedir. Tropik bölgelerde, Kına Kına Ağacı yaygın biçimde sıtma ve humma tedavisinde kullanılır. 
Dulavrat Otu 
Dulavrat otu, yüzyıllardan beri, kuru cildi iyileştirmeye yardımcı olduğu bilinen, nazik, doğal bir bileşendir. 
Çay Ağacı Yağı 
Çay Ağacı Yağı, Güney Avustralya Melaleuca ağacının yapraklarının damıtılması ile elde edilir. Bu aromatik, neredeyse renksiz olan, hızla nüfuz eden yağ, sorunlu cilt için yararlıdır. Avustralyalı Aborijinlerin bu bitkiyi cildi tedavi etmede kullandıkları bilinmekle birlikte, Avrupalı kaşifler bunu zamanında bitki çayı olarak kullanmışlardır.

İddiaları:

Bu eşsiz bitkisel kaynaklı formül normal ve yağlı saçlar için idealdir. Çay ağacı yağı özlü şampuanımız, kına, sarmaşık, lavanta ve civanperçemi gibi bitkisel özler içerir. Saç derisini rahatlatırken sürekli bir canlılık sağlar. Bu formül, hassas yüzey aktif maddeler kullanır, saçı ve saç derisini soymaz, içerdiği pantenol ve provitamin B5 ile saçı besler ve nemlendirir.

46 TL verdiğim bir şampuandan beklentim yüksek olur. En azından vaadlerini yerine getirmesini beklerim. Ama nerdeeee. Maalesef sıradan şampuanlardan bir farkı yok. Bir daha almam.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder