5 Şubat 2013 Salı

Roaccutane - 91. Gün

3. ayı da devirdik çok şükür. 3. ayım birinci ve ikinci aylara nazaran daha rahat geçti. Hatta son haftalar hiç sivilce bile çıkmamıştı. Ama adet dönemimde ne yazık ki yine sivilce çıktı 3 tane, biri de baya büyüktü. Bu durum çok moralimi bozdu. Doktora sordum adet döneminde hala sivilce çıkması normal mi diye, tabi normal, daha sonuç almak için çok erken dedi. Ne biliyim insan kendini forumlarda okuduklarıyla karşılaştırıyor hep. Kimsenin sivilcesi yokken sende hala çıkınca moralin bozuluyor tabi....

Ne diyetime dikat ediyorum eskisi gibi, ne de içtiğim suya. Ama titreyip kendime gelmem lazım farkındayım :)

Kas ağrılarım, eklem ağrılarım devam ediyor.

Yüzüm hala kızarık, ilaç öncesinde izlerim bu kadar belli olmuyordu bu konuda netim.

Ama hiç mi olumlu tarafı yok? Tabi ki var. Artık her gören "yüzüne ne yaptın? çok düzelmiş" diyor. Hoş bence henüz o kıvamda değil, ama umut var :) Yüzüm daha pürüzsüz, daha yumuşak. İnsan formatına yaklaşıyorum yavaş yavaş :)

4 yorum:

  1. bende kullanıyorum bu ilacı ve birinci ayımı bitirdim, hafif soyulmalar var yüzümde özellikle burun kenarlarında ve çenemde, senin de yüzün soyuluyor mu belirgin bir şekilde? bu arada blogunu çok sevdim, yeni yazılarını merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Evet bende de hafif soyulmalar oluyor. Ama ben cildime gerçekten çok iyi bakıyorum. Onunla ilgili ayrıntılı bir post gelecek zaten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim doktorum soyle demisti eger dudak, burun kurumasi olur, soyulmalar baslarsa bu ilacin etki ettigini gosterir, bu da surece baslamak icin olumlu bisey, siz de boyle bir sey duydunuz mu??

      Sil