8 Aralık 2012 Cumartesi

Roaccutane - 32. Gün

İlk ayımı devirdim :)

Cildim ve dudaklarım iyi durumda, hatta doktor bile maşallahın var dedi.

Ellerimdeki egzamalar için hametan krem verdi, ben daha öncesinde silverdin ve medacassol da kullanmıştım. Şu anda daha iyi durumda ellerim. Doktor kış günü soğuktan, sık yıkamaktan kaçınmam gerektiğini ve ellerimi sık sık nemlendirmemi söyledi.

Saçlarım hafif kepeklenmişti, ama şimdi iyi durumdalar.

Yüzüm kıpkırmızı :( sanırım hep böyle olacak, kabullenmek gerek.

İlk aya göre yüzümde daha fazla sivilce çıkmaya başladı. Forumlarda zaten 2. ayda yüzün en kötü duruma geldiğini okumuştum. Sanırım benim de öyle olacak. Voltran sivilceler de çıkıyor, ama yaklaşık 1 hafta içinde geçiyor. Ama aynı anda her tarafı sivilce basmıyor. Mesela 2-3 tane çıkıyor, onlar geçiyor, başka yerde 2-3 tane çıkıyor...

Bol su içiyorum. Doktor iyi yapıyorsun dedi, ilacın toksinlerinin vücuddan atılması için su şart.

Kolestrol biraz yükselmiş, ama son hafta diyetime dikkat etmemiştim.

Hafif yorgunluk ve aşırı uyku durumları var. Normalde de pek aktif biri değildim zaten :)

Yavaş yavaş kullandığım ürünleri de tanıtmaya başlayacağım.

4 yorum:

  1. Sanırım her postunun altına bir yorum yazacağım :)

    Shea butter bul buluştur bir yerlerden, hem egzamaya hem kuruluğa hem de bu tedaviye destek olarak çok iyi geliyor. Ayrıca bebek için üretildiğini düşündüğünden sana çok masum gelen bebek yağının içeriğine lütfen bak, likit parafin olduğunu göreceksin ki bu istemediğimiz bir şey. Lütfen doğal yağlara yönel,bir yandan cildini düzeltmeye uğraşırken diğer yandan bozma zira cildin zaten çok hassas şu sıra...

    YanıtlaSil
  2. Yorumun için çok teşekkür ederim sassy. evet shea yağını alıp kullandım ve çok memnun kaldım. hatta yazısını yazmayı düşünüyordum. kalplerimiz birmiş :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    sayfana biraz baktim daha da ince ince, uzun uzun inceleyecegim..Yuzunun hic fotografini goremedim, cok merak ettim ilk baslarken ve 5.ayda yani simdi nasil? bana ozelden mail gonderebilir misin?Eger ozelse kusura bakma.
    Ayrica dudak kurulugu sorunu yasamamissin ilk ay sonunda, ne guzel. benim ilaci kullanmaya basladiktan 2 gun sonra kuruluk basladi..Izlerin ve kirmiziliklar ne durumda?
    Onerdigin urunleri deneyecegim..gorusmek uzere,
    Sevgiler,
    Duygu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ne yazık ki fotoğraf koyamıyorum, anlayışla karşılayacağını umuyorum.
      ancak yüzümde çoooooook büyük bir ilerleme var. görüp görebileceğin en şiddetli sivilceler bendeydi diyebilirim ilaca başlarken. şimdi çok şükür bir şey kalmadı. izlerim ve kırmızılıklara ise henüz bir çözüm bulamadım maalesef.

      Sil