27 Kasım 2012 Salı

Biotherm Aqua Source Eye Perfection Göz Kremi

Roaccutane postlarından sıkılanlar için :)

Ne zamandır farklı göz kremlerini de denemek istiyordum. İlk tercihim Biotherm'in aşağıdaki ürünü oldu:



Web'den:
Tüm cilt tipleri için uygundur. AQUASOURCE EYES PERFECTION içerdiği 5000 litre termal kaynak suyuna biyolojik olarak eşdeğer konsantrasyondaki Saf Termal Plankton ile canlandırıcı özellikleri olan Oligo elementlerin tek bir tüpte birleşmesi sayesinde istenen düzeyde göz çevresinde nemlendirme sağlar. Göz çevresindeki cildi canlandırır, rahatlatır ve pürüzsüzleştirir, torbalanma ve koyu halkalara karşı etkili çözüm sunar. Şeffaf ultra-ferah jel yapısında olan AQUASOURCE EYES PERFECTION göz çevresne nem ve bütünlük kazandırır, tüpün ucunda yer alan 3 masaj topu uygulama kolaylığı sağlar. Masaj toplarını göz çevrenizde nazikçe gezdirerek göz kontürüne hem masaj yapın, hem de nemlendirin.

Ürünün vaatleri yukarıda. Görüldüğü gibi kırışıklıklara karşı herhangi bir taahhüdü yok. Peki diğer sözlerini yerine getirebiliyor mu? KESİNLİKLE EVET. Nemlendirmesi çok iyi, göz çevresini gerçekten canlandırıyor, torbalanmaya ve koyu halkalara da en iyi ilaç diyebilirim. 

Daha önce sanırım bahsetmiştim, ben göz kremleri de dahil olmak üzere tüm kremlerimi tüpün içinde olanlardan tercih ediyorum. Kavanoz içinde olanlar ne yazık ki bana çok da hijyenik gelmiyor. Tüp formatıyla 1-0 önde başlıyor zaten bu krem. Tüpün ucundaki 3 metal top da uygulama sırasında oluşturduğu masaj etkisiyle beni benden alıyor... 

  
Tabi içindeki krem kendiliğinden akmıyor, tüpü göz çevresinde gezdirirken hafiften sıkmak da gerekiyor.  Bazıları ne biçim bir açıklama diye düşünebilirler, ürünü ilk aldığımda uzun bir süre tüpü sıkmayı akıl edememiştim. Belki benim gibi saflar vardır diye bu uyarıyı yapayım dedim :)

Hem sabah, hem akşam kullanılabilecek bir ürün. Ancak ben sabah kullanmanın pek bir faydasını göremedim. Ben her gece yatmadan önce ürünü kullanıyorum ve sabaha sanki 10 saat uyumuş, 15 yaşındaki gözlerimle kalkıyorum. Fark o kadar belli oluyor ki. Özellikle uykusuzluk sorunu olan, sabah yorgun, şişkin, koyu gözlerle kalkanlara şiddetle tavsiye ederim. Sadece bir gece kullanın. Sonrasında bu ürünün müptelası olacaksınız. 

1 yorum: