4 Şubat 2012 Cumartesi

HC Saç Bakım Kompleksi

Nerdeyse tüm sitelerde reklamı çıkan HC saç bakım kompleksinin cazibesine kapılıp, sipariş verdiniz mi? Ben verdim. Sonuçlar aşağıda :)

Sitesinde ürünün vaatleri ve içeriği çok detaylı bir şekilde açıklanıyor, ben bu yüzden bu kısmı es geçiyorum. 

Ben yeni yıkadığım ve havluyla hafif kuruladığım saçlarıma Dün yeni siparişim gelmişti, tasarımını falan baya güzelleştirmişler beğendim. Kullanma kılavuzunda kesinlikle kuru saça uygulanır yazısını gördüm. Ya eskiden böyle bir şey yazmıyordu ya da ben dikkat etmemişim. Özür :)..... önce saç diplerine masaj yaparak yedirip, daha sonra da saç uçlarına ürünü sürüyorum. Böylelikle saçımın her tarafı yağlanmış oluyor. Kutusunun içinden bir bone çıkıyor, onu kafama takıp minimum 2 saat bekliyorum. Daha sonra da saçımı yıkıyorum.

Ürünün haftada 2 kere kullanılması tavsiye ediliyor, ama ben hafta içi saçıma yağ sürüp beklemeyi, sonra o yağı saçtan çıkarmak için uğraşmayı gözüme yediremediğim için sadece hafta sonları kullandım. İlk kullanımdan itibaren saçlarımda parlaklık ve yumuşaklık gözlemledim. Kullandığım yaklaşık 3 ay sürede saç dökülmem azaldı (ki çok da dökülmüyordu aslında), yeni yeni saçlarım çıktı (bu iyi bir şey mi henüz bilemiyorum, kafamda yeni çıkan bebek saçlarıyla dolaşıyorum şu anda :( tabi biraz uzadıklarında halimden gayet memnun olacağım kesin), saç uçlarım artık eskisi gibi kırılmıyor (daha önce de demiştim, kırıkları tedavi eden bir ürün yok, sadece yenilerinin oluşmasını engelleyebilirsiniz saçınızın yapısını güçlendirerek, ben de bu ürüne başlamadan saç uçlarımdaki kırıkları aldırmıştım ve şu anda yeni kırık nerdeyse hiç yok gibi bişi). Saçın hızlı uzamasına ben pek bir etkisini göremedim. Genel olarak memnun kaldığım bir ürün. 

Ancaaaaaaaak o yağı saçtan çıkarmak için saçımı en az 3 kere şampuanlamam gerekiyor ve saçlarım kuruyor. Benim için tek olumsuz yanı buydu. Ara ara bu üründen alıp saçıma bakım yapmayı düşünüyorum, ama kesinlikle araya mesafe koyup saçları dinlendirmek gerek, sonuç da yağ bu.

Bu arada ben bu ürünün şampuan ve saç kremini de almıştım. Bence alınması elzem ürünler değiller, eğer şampuan arayışında iseniz bir deneyin derim. Aksi halde memnun olduğunuz ürünleri bunlarla değiştirmeyin. Hayal kırıklığına uğrarsınız. Hele o saç kremi. Öyle kötü bir tasarım yapmışlar ki ürünü şişesinden çıkarmak imkansız, küçücük delikten o saç kremi nasıl çıkacaksa? Resmen kol kası yaptım şişeyi sıkarak.

Not: Sitesinde bir müddet gezdiğinizde size otomatik olarak % 10'luk hediye çeki veriyorlar (tabi onlar öyle demiyor, rastgele sizi seçtik diyorlar, ama böyle istisnasız vakit geçiren herkese geliyor o uyarı), sipariş verirken aklınızda bulunsun.

7 yorum:

  1. yani alak mı alamayak mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alın alın :)
      Yakında yeni bir post geliyor bununla ilgili...

      Sil
  2. Selam, HC saç bakım yağı ile alakalı araştırma yaparken sayfana rastladım. Saç bakım yağlarını saçtan kolayca arındırmanın bir yolu var. Bekleme süren bittikten sonra saçlarına kökten uca komple saç kremi sür,20 dakika sonra saçını normal biçimde su ile çalkala zaten baktığında yağ kalıntısı olmadığını göreceksin sonra normal rutin şampuanlama işlemine geçebilirsin.Saç krmei saçtaki yağı emiyor.

    Saç kremi olarak normalde kullandığın krem yerine bu iş için ucuz yollu bir saç kremi kullanabilirsin örneğin bim markette satılan aplus isimli çok ucuz bir saç kremi var hem ekonomik hem büyük boy olduğu için bu saç arındırma işleminde iyi oluyor... Yok ben bilmediğim saç kremini kafa derime sürmem diyorsan elseve arginine serisi saç kremi kafa derisine sürülebiliyor...

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vaaayyy harika bir fikir. bundan sonra böyle yapacağım.

      Sil
  3. Bir baska yag çıkartma yöntemi de saçı hic islatmadan direkt sampuani heryere sürüp sonra suyla durulamak kopurerek hemen akiyor ... Sevgiler ;)

    YanıtlaSil
  4. Hc nin sampuanları cok guzel ve saç kremi de gayet kolay sıkılıyor yani benim saçım parlak canlı ve hacimli ve baya da uzadı

    YanıtlaSil
  5. Sevil önerin için teşekkürler öyle yaparım bundan sonra

    YanıtlaSil