17 Ağustos 2011 Çarşamba

Clinique - Anti-Blemish Solutions Oil-Control Cleansing Mask


Clinique anti-blemish serisinden son 2 üründe sıra :)





Web'den alıntı:
CİLT TİPİ : Akne sorunu olan bütün ciltler
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ : Cildin parlamasının önlenmesine lekelerin görünümünün azalmasına yardımcı olan kil bazlı temizleyici maskedir.
SAĞLADIĞI AVANTAJLAR : Cildi derinlemesine temizleyerek gözeneklerin kirlerden arınmasına yardımcı olur sadece 5 dakika içinde cildiniz temiz pürüzsüz ve daha az lekeli görünüm kazanmasına katkıda bulunur.Yumuşak ve cildi kurutmayan yapıya sahiptir.
ÜRÜN KULLANIMI : Temizlenmiş cilde göz çevresi hariç tutarak uygulayınız.5 dakika bekledikten sonra ılık su ile yıkayarak temizleyiniz.
Bunlara ekleyecek çok fazla da bir şeyim yok. Uygulaması kolay bir ürün, krem yapıda. Vaatlerini yerine getiriyor, gözenekleri azaltıyor, yağı kontrol ediyor. İlk başlarda yüzümde 15-20 dk bekletiyordum ama o zaman maske yüzümde çok feci kurumuş oluyordu, temizlenmesi zor oluyordu ve cildim çok tahriş oluyordu. Yani ideal süre gerçekten de 5 dakika, ne az, ne fazla. 
100 ml'lik bir ürün, ama yüzünüze çok az uyguladığınız için ürün uzuuuun bir süre gidiyor. 
Ben haftada 1 uyguluyorum, ama 2-3 kere uygulasanız da işinizi görür. Cilt tipinize göre karar verirsiniz. 


Son olarak yüzünüzde kuruyan maskelerde (kil gibi), maske yüzünüzdeyken mimik yapmamaya çalışın. Bu hareket mimik çizgilerinin erken yaşta belirginleşmesine neden olur.

1 yorum:

  1. Çok iyi anlatmışsınız tüm sorularım cevaplandı Teşekkürler bir de ne kadar gitti bu ürün 6 ay falan gidiyor mu ? Son olarak etkileri kalıcı mı yoksa sürekli devam gerektiriyor mu ? :)

    YanıtlaSil