5 Mart 2011 Cumartesi

Schwarzkopf Gliss - Oil Nutritive Sıvı Saç Kremi

Bugün sizlere Gliss'in "kolay kırılan uzun saçlar için" olan "kırılma karşıtı" sıvı saç kremini tanıtacağım.


Argan ve Shea yağı içeren fıs-fıslı bir bakım kremi bu. Argan yağı Fas'ta yüzyıllardır kullanılan ve hem cilde, hem saça çoook iyi gelen bir yağ. Fas'ın sıvı altını bile diyorlar bu yağ için. Shea yağı da saçın nemlendirilmesinin yanında elektriklenmesi ve kırılmasını engellemek amacı ile kullanılıyor.

Ürünün vaatleri şunlar:
  • Anında etki kolay tarama ve saç kırılmasında azalma sağlar.
  • Saç uçlarındaki çatallaşmayı % 90'a kadar azaltır.
  • Saç yüzeyini besler ve pürüzsüzleştirir.
  • Saçınıza kökten uca kadar yumuşaklık ve parlaklık verir.
Kullanmadan önce şişeyi çalkalamak gerekiyor. Çalkalandıktan sonraki hali:


Kullanım talimatlarında tüm saça uygulanması gerektiği söyleniyor, ancak yağ içeren ve DURULANMAYAN bir bakım kreminin saçın tümüne uygulanması bana mantıklı gelmiyor. Ben bu yüzden saç uçlarıma (kulak hizasına kadar) fıs fıslıyorum. 

Gelelim gözlemlerime:

Gerçekten saçlar çok kolay taranıyor, açılıyor (bu arada saç taramaya saç uçlarından başlamak ve daha sonra köklere doğru ilerlemek gerekiyor, bu yol tarama esnasında saçların daha az dökülmesine neden oluyor). % 90 gibi bir oran veremem, ama yaklaşık 6 aydır kullanıyorum bu ürünü ve gerçekten kırılmaların, çatallaşmaların azaldığını görüyorum. Tabiki de 0'a inmiş değiller, ama çok azlar. Besleme ve pürüzsüzleştirme konusunda pek bir gözlemim olmadı, ancak yumuşaklık ve parlaklık etkisi de gerçekten var.

Sonuç olarak bu ürünü bir daha alır mıyım? Kesinlikle evet. Sürekli kullanacağım ürünler arasına terfi etmiştir kendileri.

1 yorum:

  1. Ben de bugün tekrar dönüş yaptım gliss e! pratik olmasından dolayı tercih ediyorum biraz ama faydalarını da görmüştüm tabi

    YanıtlaSil