19 Mayıs 2013 Pazar

The Body Shop - Hemp Oil

The Body Shop'un ekstra kuru ciltler için üretilen kenevir serisi malum çok ünlü. Bu seriden benim tanıtacağım ürün ise "el yağı".


Aslında el yağı dendiğine bakmayın, vıcık vıcık bir yağ gelmesin aklınıza. El serumu desek daha doğru olur.


Tek elime 2-3 damla yetiyor. Hemen emiliyor. Yağlı his bırakmıyor. Nemlendirmesi de güzel. Özellikle de kütikülleri çok güzel yumuşatıyor.

Eğer kuru ellerinize hiçbir çözüm bulamadıysanız bu ürünü kullanın. Eğer Norveçli balıkçılarla beraberseniz bu ürünü kullanın :) Ancak 15 ml için 20 TL bence pahalı. Bunun yerine işini iyi yapan daha ucuz bir el kremi almak daha mantıklı. Eğer ekstrem kuruluk probleminiz yoksa, alınması elzem bir ürün değil. Belki çok soğuk havalarda kullanırım bundan sonra. Yaz aylarında gerek olmaz bence.

12 Mayıs 2013 Pazar

Estee Lauder - Advanced Night Repair Serum

Yazmakta çok geç kaldığım bir ürün.


Netten:
Yeni Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex ile cilt onarımının senkronizasyonunu ve koruma sürecini en doğru zamanda gerçekleştirmeye yardımcı olan Chronolux™ Teknolojisi sürekli, yoğun ve en uygun gece onarımını sağlar. Buna ek olarak, içindeki yeni patentli teknolojisi Alkyl Guanine Transferase (AGT) cildin görünen hasarlarının onarılmasına yardımcı olur. Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex cildin sürekli olarak kendini onarmasına ve görünümünü de üç şekilde geliştirmesine yardımcı olur: Sürekli Senkronize Onarım, Geliştirilmiş Çevresel Onarım, Önleme & Nemlendirme. Sabah ve akşam uygulayınız.


Ürün hem yaşlanma belirtileriyle, hem cilt tonundaki farklılıklarla, hem de kurulukla mücadele ediyor. Roaccutane kullanan yaşı geçmiş biri başka ne ister? :)

Roaccutane kullanan birinin cildinin kuru gözükmemesi çok çok iddialı bir cümle. Ama benim cildim öyle işte. Bunun en önemli nedenlerinden birinin de bu serum olduğunu düşünüyorum ben. Bu sayede cildim kurumadı ve sivilce izlerim eskisinden daha az kırmızı (tabi bunda ilacın da etkisi olabilir). Çizgiler konusunda pek bir şey diyemeyeceğim, pek çizgim yok çünkü.



Yapısı koyu serum şeklinde, asla yağlı değil, cilt çok hızlı bir şekilde emiyor ürünü.

Sabah-akşam kullanımı önerilmiş ama ben sadece akşamları kullanıyorum. Akşamları hücresel onarım, gündüz de güneşin zararlı ışınlarına karşı koruma yapıyormuş. Gündüz makyaj altına da kullanılabilir rahatlıkla.

Ben direk yüzüme damlatıyorum ürünü, 3 damla sağ yüzüme, 3 damla sol yüzüme olacak şekilde. Tabi ki de temizlenmiş cilde. Normal ciltler ilave bir nemlendiriciye ihtiyaç duymayabilirler, ancak ben üzerine nemlendiricimi de sürüyorum.

Ben 6 aylık roaccutane dönemimde 2 tane 50 ml'lik şişe bitirdim (ürünün ayrıca 30 ml ve 75 ml'lik şişeleri de mevcut). Çok güzel bir ürün ama maalesef çok pahalı. Roaccutane döneminde bana çok yardımcı oldu sağolsun :) ama ilaç sonrası bir daha almam, daha doğrusu alamam.

15 yaşından itibaren her yaşın kullanılabileceği söyleniyor. Eğer maddi durumunuz yerindeyse kesinlikle kullanın. Genç ciltler geleceğe yatırım yapmış olur, olgun ciltler tedaviye başlamış olur. Ama fiyatının çok çok pahalı olduğunu tekrar söylemek isterim.

1 Mayıs 2013 Çarşamba

Watsons'dan 8. Yıl Kampanyası

Watsons'da seçili ürünlerde % 33 indirim var. Acele etmek lazım çünkü bugün son gün!

Ben aşağıdaki alışverişimden toplam 25 TL kar ettim.